Horse & Hound Shampoo Bar

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

DKK121.00

 • Perfekt til hudsygdomme og problemer såsom svampeinfektion, inflammation og hudirritation
 • Hjælper med at lindre kløe.
 • Til heste – testede på New Zealandske vilde Kaimanawa-heste – direkte fra naturen – utrolig blød på selv den vildeste og mest følsomme hud.
 • Der kræves ikke forskellig shampoo til forskellige pelsfarver. Vores shampoo får det bedste frem hos alle – uanset om pelsen er lys eller mørk – og pelsen bliver blank, blød og velduftende.
 • Let at anvende og skånsom mod hænderne.
 • Én sæbe modsvarer over en liter flydende shampoo.

Fri fragt over 200 kr.

På lager

Varekategori:

Beskrivelse

Gør pelsen grundigt våd, gnid sæben på pelsen eller skum sæben op i en svamp og massér sæben ind i pelsen og huden. Lad sæben sidde i 3-5 minutter. Hvis du vasker en hest/større dyr kan du lade sæben blive siddende på den ene side af dyret, imens du sæber den anden side ind. Skyld sæben af med rent vand. Undgå at få sæbe i dyrets øjne. Sæben skal opbevares utilgængeligt for børn.

 

1 anmeldelse af Horse & Hound Shampoo Bar

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Lone Mikkelsen

  Dette er mit absolute favoritprodukt fra WashBar. Denne sæbe er helt fantastisk til når hunden ska i bad. Nem at have i hånden, skummer op enkelt og nem at få ordentligt ind i pelsen og ikke nok med det, så holder den også meget længe. Samtidigt så er det rart at man ved, at den er lavet af naturlige produkter.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *